Gezichten herkennen

Online cursus Gezichten herkennen

Ook zo jaloers op mensen die schijnbaar heel makkelijk gezichten kunnen onthouden? Je bent niet de enige die het moeilijk vindt om namen bij gezichten te onthouden! Wist je dat je je vaardigheid op dat punt gewoon kunt ontwikkelen door te oefenen? Als je deze online cursus hebt afgerond, zul je ontdekken dat het echt zo simpel werkt.

Ook zo jaloers op mensen die schijnbaar heel makkelijk gezichten kunnen onthouden? Toch ben jij niet de enige die zich vaak vergist in de gezichten van mensen die je tegenkomt. Je bent ook niet de enige die het moeilijk vindt om namen bij gezichten te onthouden. Maar het kan soms knap lastig zijn. Wist je dat je je vaardigheid op dat punt gewoon kunt ontwikkelen door te oefenen? Als je de deze online cursus hebt afgerond, zul je ontdekken dat het echt zo simpel werkt.

Doel van de cursus

De online cursus 'Gezichten herkennen' leert je met behulp van theorie en oefeningen hoe je beter gezichten kunt herkennen in combinatie met namen onthouden. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van theoretische uitgangspunten in verband met gezichtsherkenning
  • Kennis van begrippen als prosopagnosie, herkenningspunten en de associatieve vaardigheden van de mens
  • Kennis van de combinatie gezichtsherkenning met het onthouden van namen

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Gezichten herkennen' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheid in het herkennen van gezichten in combinatie met het onthouden van namen wil verbeteren.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je (op MBO-niveau) aan de vaardigheden en beroepscompetenties: Relaties bouwen en netwerken, Analyseren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Gezichten herkennen' bestaat uit: VideoCollege, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), E-books.

Toetsing

De online cursus 'Gezichten herkennen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!