De online marketingmachine

De online marketingmachine

In 'De online marketingmachine' laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. De online marketingmachine zorgt voor omzet, groei en vrijheid.

Je bent een kei in je vak en hebt je klanten echt iets te bieden, daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden. Je hebt een prachtige website met professionele foto’s en leuke teksten, en hebt al je relaties daarop geattendeerd. Maar het blijft stil ... Bart van den Belt maakte precies hetzelfde mee en liet het er niet bij zitten. De afgelopen tien jaar verdiepte hij zich in alle aspecten van online marketing en ontwikkelde een strategie waarmee hij een stabiele stroom van klanten trekt en verzekerd is van goede inkomsten.

In 'De online marketingmachine' laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. Met een goed ingerichte website, slimme contentmarketing, blogs en e-mailmarketing trek je de juiste klanten, die weer nieuwe klanten aanbrengen. De online marketingmachine zorgt voor omzet, groei en vrijheid.

Recensies:

Er zijn weinig oude rotten in de online marketing. Helemaal in Nederland. Bart van den Belt is er een. Hij heeft jarenlang alles geprobeerd en hij weet wat werkt. In dit boek legt hij het allemaal uit, stap voor stap. Superhandig voor iedere ondernemer! - Aartjan van Erkel, auteur van het bestverkochte managementboek van 2016: MAAK ZE GEK!

Dit boek is zó volledig en praktisch – je richt er je online marketingmachine van begin tot eind mee in. Een must voor iedere zzp’er! - Femke Hogema, auteur van Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers

Dit boek geeft je alle handvatten om van je online marketing een succes te maken. Bart heeft elke strategie volledig doorleefd. Als je hiermee aan de slag gaat, kan resultaat niet uitblijven – een absolute aanrader voor iedere ondernemer die wil groeien! - Joël van Amerongen, businesscoach en eigenaar van SuccesWebsites